top of page

De privelessen Yoga & Mindfulness worden gegeven door Hilda Wieland, oprichter & eigenaresse van Navaflow. Daarnaast werkt zij samen andere yoga & mindfulness docenten voor het geven van workshops.

Hilda Wieland, oprichter van Navaflow, Yoga en Mindfulness Teacher

 

Mijn hart en ziel lagen in het verleden bij mijn eerste werk, het lesgeven van Aerobics en het geven van Personal Training. Later ben ik in de horeca beland en na jaren daarin werkzaam te zijn geweest, kreeg ik problemen met mijn gezondheid. Ik begon rond 2007 mij in Yoga te verdiepen en merkte dat mijn gezondheid met sprongen vooruit ging. Ik wist toen zeker dat ik mij verder wilde verdiepen in Yoga.

 

De laatste jaren heb ik vele studie"s gevolgd, o.a. 500 uur Yoga Teacher trainingen bij de Yoga Garden en de Nieuwe Yogaschool. Mijn opleidingen zijn gericht op het geven van Vinyasa flow en Yin Yoga lessen.

 

Verder ben ik verscheidende Mindfulness opleidingen gaan doen bij See true; de basiscursus voor het geven van de 8-weekse Mindfulness Cursus, voor het afstemmen als Mindfulness Coach en een verdiepingscursus.

 

Daarnaast heb ik de 10-daagse Vipasana opleiding gedaan in Belgie. Als Yoga docente en Mindfulness Coach begeleid ik graag mensen met uiteenlopende klachten zoals bijvoorbeeld; burnout, overspannen, herstel na operatie, blessures etc.

 

 

 

 

bottom of page