top of page

Workshops

Oud & Nieuw mini retraite: SHINE a LIGHT on YOU : follow your bliss & go with the flow

Nog éven en we zitten middenin de hectiek van een drukke decembermaand en op de drempel van 2023. Méér dan ooit een overgang van Oud naar Nieuw.                          

December is bij uitstek de maand van geven en ontvangen. Een periode van drukte maar ook van verstilling en bezinning. Loslaten van het oude om zo ruimte te maken voor het nieuwe.

Heb je wel eens stil gestaan bij het volgende?

 

Wat geef jij deze periode aan jezelf? Waar ben jij met je energie en aandacht? Waar loop jij warm voor? Volg je je hart, je intuïtie of uitsluitend je hoofd? Is je focus vooral gericht op anderen of juist op jezelf? Waar zit jouw oerkracht, innerlijke rust & balans?  

Wat is je hartenwens en hoe roep je jouw selfhealingpower & creatiekracht aan om dit te leven?

Vaak hebben we onze aandacht en energie versnipperd in 1000 en 1 dingen. Veelal in het verleden of in de toekomst, weg bij het hier en nu. Wanneer we niet met aandacht aanwezig zijn in het nu en bij onszelf, ligt energieverlies, vermoeidheid, gebrek aan vitaliteit, inspiratie, kracht en plezier op de loer.

Door je bewust te worden waar jij met je energie en aandacht bent, geef je jezelf een handvat in handen om innerlijke kracht, rust, vitaliteit, veerkracht, vertrouwen en balans in jezelf te ervaren. Een ideale voedingsbodem voor het nieuwe jaar.

 

Wanneer dit je nieuwsgierig maakt ben je van harte welkom een dag vol heartfullness & healing te ervaren. We worden van Oud op Nieuw gedragen door een bijzondere energie vanuit de Maya Tzolkin creatie spiraal. Deze her-innert ons om trouw aan onszelf te zijn en zegt: JIJ BENT BELANGRIJK.     

                                                                                                                                                            

De periode rond de jaarwisseling en zonnewende ondersteunt ons energetisch om licht te schijnen op zaken die we nieuw leven willen inblazen. Zodat we met ons hart als kompas tot innerlijke rust, ontspanning en balans kunnen komen. 

 

Een mooi moment om ruimte te maken voor jezelf en je te bezinnen op de vraag: waar wil jij je licht voor stralen? Hoe creëer je innerlijke rust, balans, vitaliteit en nieuwe stabiliteit?

Hoe gaan we dit bereiken? SHINE a LIGHT on YOU : follow your bliss & go with the flow

Stilstaan, inkeren, loslaten, be-zin-nen en opnieuw verbinden vormt de rode draad van deze workshop. 

Behouden wat jou bekrachtigt. Achterlaten wat belemmert en niet meer past. Zodoende ontstaat ruimte voor het nieuwe en het creëren van kansen. Opening doors 2 the future ☺!

 

Werkwijze: Het is een ervaringsgerichte easy~going mini retraite waarbij je dmv verschillende werkvormen handvatten aangereikt krijgt die je ondersteunen in je dagelijks leven je natuurlijk ritme en energie te beïnvloeden.                                         Je innerlijke krachtbronnen te versterken en de stilte en ontspanning in jezelf te vinden. 

We maken een helende reis en werken op maat, afgestemd op de groep, afwisselend met (schrijf)meditatie, geleide visualisatie, energiewerk, (zelf)healing, mindfulness, yin (yoga)kracht etc. 

 

Wat geeft het jou?

In de hectiek van de tijd gaan we vaak voorbij aan ons natuurlijk bioritme. Soms is dat heel praktisch, vaak voelt dat als een keurslijf. Door mee te bewegen op de ritmes van de natuur en bewust aanwezig te zijn in het hier en nu versterk je de verbinding met je eigen innerlijke natuur, je natuurlijk ritme. 

Hiermee geef je jezelf de sleutel in handen die jou toegang biedt tot het genereren van energie, levenskracht, ontspanning en innerlijke rust. Dit geeft de tegenovergestelde ervaring van een keurslijf: je bent in flow, in contact met je vanzelfsprekende groei en creatiekracht. 

 

 

Voor wie? 

Iedere vrouw /iedereen die behoefte heeft zich af te stemmen op haar natuurlijke ritme en oervertrouwen en het oude achter zich wil laten. Om zo rust, balans en helderheid in zichzelf te hervinden om voorbereid te zijn op dat wat komen gaat. We werken met een kleine groep deelneemsters.

 

Waar & wanneer

Op do 29-12-2022 Tijd: 9.45 -+-16.45 (inloop v.a 9.30 u) bij Navaflow , IJburglaan 293 te Amsterdam

 

Deelname kosten:

88,- euro, incl 21% BTW, koffie/thee, versnapering, lichte lunch. Betaling contant voor aanvang workshop. We accepteren ook de legale lokale munt Florijn (zie www.betalenmetflorijn.nl )

 

Begeleiding & aanmelding: De retraite wordt begeleid door  Hilda Wieland & Ilonka Celie.

Aanmelding/info via ilonka@imiesj.nl of 0620266550 of via Hilda 0630985803. Vermeld je naam, adresgegevens en telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Bij annulering na 24/12 wordt 50% & op 29/12 wordt 80% van de retraite kosten in rekening gebracht.

bottom of page