Lesrooster
Privélessen en massages

De privélessen Yoga en/of Mindfulness en de massages worden zowel in de ochtend, middag of 's avonds gegeven. Indien gewenst ook mogelijk op zaterdag of zondag. Om een afspraak te maken kunt u mailen of bellen naar info@navaflow.com /  0630985803. 

Het is ook mogelijk om rechtstreeks een afspraak in de agenda te plannen via de pagina Afspraak of les inplannen 

Tarieven
Privélessen Yoga en/of Mindfulness
  • Privéles € 55,-  (1 uur) 

  • Privéles € 80,- (1,5 uur) 

  • 5 Privélessen (1 uur)  € 250,-  

  • de eerste intake is altijd gratis

Massage

-  € 55,-  (1 uur)

-  € 80,- (1,5 uur)

Mindfulness / Yoga 4-weekse 

De volgende 4-weekse groepscursus Mindfulness/Yoga wordt binnenkort weer ingepland. Neem contact met ons op wanneer je hier interesse in hebt. 

Beginnercursus Mindfulness / Yoga 

4-weekse groepscursus 

 179,- 

Privecursus

 375,- 

Vrijblijvend kennismaken

Navaflow is een Yoga & Mindfulness Studio gespecialiseerd in individuele lessen op maat gemaakt voor de cursist(en). Dat kan betekenen een 1 op 1 les, die dieper in gaat op specifieke klachten en een op door jouw gekozen tijdstip of een zelf samengestelde groep tot max 5 personen.

 

Wij werken graag samen met mensen die zichzelf op geestelijk en lichamelijk gebied willen verrijken d.m.v. tijd en energie in Yoga en Mindfulness te steken.

 

Je bent van harte welkom om een geheel  vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Klik hier om een afspraak te maken.

Of stuur ons een bericht via onderstaand formulier:

Uw gegevens zijn verzonden!

Vergoedingen

Bij de VMBN ben ik geregistreerd onder nummer 2015729
 

Ik ben categorie 2. trainer. 

Mindfulness is aftrekbaar van de inkomstenbelasting voor particulieren, ZZP’ers en werkgevers.

Via zorgverzekeraar 
Check  Zorgwijzer om te weten welk bedrag jouw zorgverzekeraar eventueel vergoed. De éne verzekeraar vergoedt de training ongeacht je klachten en anderen alleen bij burn- out klachten of als je mantelzorger bent. Kom je er niet uit? Bel de zorgverzekeraar of zoek even contact met mij.

Via werkgever 
Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, ziekteverzuim- budget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. Binnen het onderwijs is bestaan bijv. budgetten om burn- out terug te dringen. Voor werkgevers is de training aftrekbaar van de belasting. 

Via Arbodienst
Werkgevers kun je ook via arbodiensten benaderen; via bedrijfsartsen, case- managers en brancheorganisatie (bv. BOA, Arbouw) is een mogelijkheid.

Via UWV
Het is de moeite waard voor mensen met een uitkering om te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor een training kan betalen. Van belang is dan goed te motiveren hoe een mindfulnesstraining kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.

Via gemeente 

Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Je kunt soms een beroep doen op WMO gelden.