top of page
Over Navaflow

​Navaflow is de yoga, massage en mindfulness studio van Hilda Wieland. 

De studio ligt op een prachtige locatie het water bij Amsterdam IJburg, dus alleen het uitzicht en de deining van het water heeft al een rustgevend effect. De naam navaflow is dan ook gebaseerd op de deining en de flow van het water.

 

Over Hilda

 

Hilda is een rasechte Amsterdammer en is opgegroeid in de Jordaan. Hilda is authentiek, nuchter en zonder poespas en dat zie je terug in haar aanpak.

Ze is haar carriere begonnen als Aerobics lerares en personal trainster. Haar liefde en passie voor sporten en gezondheid zat er al vroeg in. Later is zij in de horeca beland en heeft daar jaren gewerkt. Totdat het horecaleven zijn tol begon te eisen en Hilda  gezondheidsklachten kreeg. Ze begon zich daarom vanaf 2007 in yoga te verdiepen. Toen haar gezondheid met sprongen vooruit ging, wist zij zeker dat zij zich verder wilde verdiepen in yoga. En dat doet ze inmiddels vele jaren later nog steeds met veel passie en enthousiasme.

 

Inmiddels heeft Hilda vele opleidingen, retreats en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, mindfulness, massage en is zij gecertificeerd yoga therapist en mindfulness coach. Al haar kennis en ervaring combineert zij met haar Amsterdamse nuchterheid tot een veelzijdig aanbod van verschillende soorten yoga, massages en mindfulness.

 

bottom of page