top of page

NAVAFLOW GEEFT PRIVE- EN GROEPS YOGALESSEN

Navaflow geeft privé- en groepslessen in Yoga en Mindfulness. Elke les is aan jouw wensen aangepast. Wat in de lessen aan bod komt zijn ademhalingstechnieken, meditatie en diverse vormen van Yoga naar gelang de vraag. Navaflow heeft een uitgebreide kennis en een achtergrond in verschillende technieken, maar werkt ook vanuit het gevoel.
Al vele mensen met allerlei problemen op geestelijk én lichamelijk vlak hebben hun weg gevonden naar Navaflow. Ook als je geen problemen hebt maar simpelweg steviger in je schoenen wilt staan bij het nastreven van je doelen, ben je meer dan welkom bij Navaflow.

 

Yogalessen door Hilda

Hilda's lessen belichamen de bewustwording van de ademhaling samen met beweging. Oefening geeft kracht, maar ook een intens gevoel van rust en stabiliteit van de geest.

De essentie van Yoga is 'Yogic Mindfulness', d.w.z. het bewerkstelligen van een toestand van lichtheid in et lichaam en helderheid in de geest.Elke les is aangepast aan de behoeftes van ieder individu of van een kleine groep, zoals Yoga oorspronkelijk werd onderwezen. Je kunt beginnen met een intake waarin je manier van leven én de veranderingen die je voor ogen hebt worden besproken. Maar blessures of chronische aandoeningen komen ook aan bod. Aan de hand hiervan stelt Hilda een schema op en vervolgens is het aan jou of je hiermee akkoord gaat. 

 

DSC_9460.jpg

Neem ook gerust contact op met Hilda als je bijvoorbeeld een Yoga-les wilt organiseren voor jezelf of voor een kleine groep zoals op kantoor of met wat vrienden of familie.

"Beheersing van de ademhaling is de sleutel tot een goede gezondheid" A.G. Mohan, Amsterdam, mei 2016.

 

bottom of page